Braiseret svinemørbrad med rødder

30-60 min
4 personer

Ingredienser

600 g svinemørbrad

25 g smør

1 håndfuld frisk timian, hakket

100 g rødløg i både

200 g porrer i tykke ringe

200 g gulerødder med top

200 g kartofler, let kogte

2 dl grøntsagsbouillon

3 dl flødefraiche

2 spsk. grov sennep

1 tsk. salt

kværnet peber

200 g rødbeder, forkogte

 

Pynt:

1 håndfuld frisk persille, hakket

Skræl rødbeder og kog dem møre i letsaltet vand. Skær dem i mundrette stykker.

Klargør svinemørbrad og fjern sener og fedt. Skær den ud i mundrette stykker.

Varm en sauterpande op med smør og lad det bruse op.

Sauter svinemørbradstykkerne til de er gyldne. Kom timian ved.

Kom rødløgsbåde, porrestykker, gulerødder og kartofler i sammen med svinemørbraden. Lad det hele småsimre i 5 min.

Kom grøntsagsbouillon og flødefraiche ved. Lad det koge videre i 10 min.

Smag retten til med grov sennep, salt og peber.

Vend de kogte rødbeder i og pynt med hakket persille.

 

Energi pr. person:   2483 Kj/  591 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,5 g.

Kulhydrat: 5,0 g.

Fedt: 7,0 g.

Braiseret svinemørbrad med rødder

Skræl rødbeder og kog dem møre i letsaltet vand. Skær dem i mundrette stykker.

Klargør svinemørbrad og fjern sener og fedt. Skær den ud i mundrette stykker.

Varm en sauterpande op med smør og lad det bruse op.

Sauter svinemørbradstykkerne til de er gyldne. Kom timian ved.

Kom rødløgsbåde, porrestykker, gulerødder og kartofler i sammen med svinemørbraden. Lad det hele småsimre i 5 min.

Kom grøntsagsbouillon og flødefraiche ved. Lad det koge videre i 10 min.

Smag retten til med grov sennep, salt og peber.

Vend de kogte rødbeder i og pynt med hakket persille.

 

Energi pr. person:   2483 Kj/  591 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 7,5 g.

Kulhydrat: 5,0 g.

Fedt: 7,0 g.