Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Barbecue-pizza med røget svineskank

30-60 min
4 personer

Ingredienser

225 g Tulip Smokey pork shank
4 små pizzabunde
2 dl tomatpassata (puré)
250 g revet mozzarella
250 g tomater
1 rødløg
4 spsk barbecuesauce
½ bakke frisk coriander
Om råvarerne

Varm Tulip Smokey Pork Shank efter pakkens anvisning. Pluk kødet i mindre stykker.

Fordel tomatpassata på pizzabundene og derefter mozzarella. Kom kødet på og top med tomater i skiver og strimlet løg. Bag pizzaerne ved 250° C i 10 min. Kom barbecuesauce og koriander på og servér. 

Energi pr. person: 2728KJ/652Kcal
Næringsindhold pr. 100g:

Protein: 5,9g.

Fedt: 3g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Barbecue pizza

Varm Tulip Smokey Pork Shank efter pakkens anvisning. Pluk kødet i mindre stykker.

Fordel tomatpassata på pizzabundene og derefter mozzarella. Kom kødet på og top med tomater i skiver og strimlet løg. Bag pizzaerne ved 250° C i 10 min. Kom barbecuesauce og koriander på og servér. 

Energi pr. person: 2728KJ/652Kcal
Næringsindhold pr. 100g:

Protein: 5,9g.

Fedt: 3g.