Bagt Mont d’Or med hvidløg og rosmarin

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Bagt Montdor
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 Mont d’or ost
1 fed hvidløg
2 kviste frisk rosmarin
1 tsk olivenolie.

Sådan gør du

Brug en skarp urtekniv til at skære 8-10 slidser ned i osten. Skær hvidløg i tynde skiver og bræk blade af rosmarinen. Prop hvidløg og rosmarin ned i hver slids. Dryp med olivenolie. Sæt osten på låget og pak den ind i folie, så overfladen er fri. Bages ved 180° C i 20 min. Server osten med godt brød til.

Energifordeling pr. person: 1378KJ/329Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 21,4 g.

Kulhydrat: 4,2 g.

Fedt: 27,2 g.