HjemOpskrifterBagt Mont d’Or med hvidløg og rosmarin

Bagt Mont d’Or med hvidløg og rosmarin

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brug en skarp urtekniv til at skære 8-10 slidser ned i osten.

  • 2.
    Skær hvidløg i tynde skiver og bræk blade af rosmarinen.

  • 3.
    Prop hvidløg og rosmarin ned i hver slids.

  • 4.
    Dryp med olivenolie.

  • 5.
    Sæt osten på låget og pak den ind i folie, så overfladen er fri.

  • 6.
    Bages ved 180° C i 20 min.

  • 7.
    Server osten med godt brød til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
805 kj / 192 kcal
Næringsindhold pr. 100g
369 kj / 88 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 75.5 %16.4 g
Kulhydrat: 3.2 %0.7 g
Fedt: 21.3 %2.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;