Bær-tarteletter

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer



Tarteletter:

30 g let mayonnaise

30 g mel

lidt flydende sødemiddel



Frugtcreme:

100 g DDV økologisk bærblanding (frost)

63 g DDV yoghurt

flydende sødemiddel

lidt vanijlekorn

citronmelisse

ribs

 

Sådan gør du

Bland mayonnaise og mel sammen til en dej, der sødes let.

Pres dejen ud i 2 metal-muffinsforme og bag dem ved 200° i ca 15 minutter, til de er gyldne.

Tag tarteletterne ud af formen og lad dem afkøle.

Optø de frosne bær, vend dem i yoghurten og smag til med lidt sødemiddel og vanillekorn.

Kom fyldet i de bagte tarteletter og pynt med lidt citronmelisse og lidt ribs.

Tip:
Byt de evt. frosne bær ud med friske hindbær.

Der kan selvfølgelig bruges alle mulige slags frugt efter ønske i tarteletterne.

De kan bages i god tid i forvejen og kan opbevares i en kagedåse i et par dage.

Opskriften er fra opskriftsbogen -Spis dig sund med frugt- fra De Danske Vægtkonsulenter.