2 personer
Tarteletter:
30 g let mayonnaise
30 g mel
lidt flydende sødemiddel
Frugtcreme:
100 g DDV økologisk bærblanding (frost)
63 g DDV yoghurt
flydende sødemiddel
lidt vanijlekorn
citronmelisse
ribs
Bland mayonnaise og mel sammen til en dej, der sødes let.
Pres dejen ud i 2 metal-muffinsforme og bag dem ved 200° i ca 15 minutter, til de er gyldne.
Tag tarteletterne ud af formen og lad dem afkøle.
Optø de frosne bær, vend dem i yoghurten og smag til med lidt sødemiddel og vanillekorn.
Kom fyldet i de bagte tarteletter og pynt med lidt citronmelisse og lidt ribs.
Tip:
Byt de evt. frosne bær ud med friske hindbær.
Der kan selvfølgelig bruges alle mulige slags frugt efter ønske i tarteletterne.
De kan bages i god tid i forvejen og kan opbevares i en kagedåse i et par dage.
Opskriften er fra opskriftsbogen -Spis dig sund med frugt- fra De Danske Vægtkonsulenter.