Æbleflæsk

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Æbleflæsk
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g stegeflæsk
6 syrlige æbler
2 store løg
1 spsk. frisk timian
Salt og sort peber

Sådan gør du

Krydr flæsket med salt og steg det på en tør pande, ca. 6 min. pr. side. Tag det op af panden, og hold det derefter lunt i ovnen ved 100°C indtil servering. Hæld det meste af fedtet fra panden og gem resten til æblerne. Del æblerne i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblerne i både – behold skallen på. Skær løg i strimler. Kom begge dele på en pande og steg sammen med timian i 10 min. ved middel varme. Krydr med salt og peber, og server med flæsket. Spis med rugbrød og sennep.

 

Energi pr. person: 2003KJ/479Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,8g.
Kulhydrat: 8,9 g.
Fedt: 7,2 g.