OMHU: En nyhed, der smager af mere

Om OMHU

Hvis du ikke allerede er stødt på den nye fødevareserie, OMHU, har du god grund til at glæde dig. OMHU er en serie af madvarer, der taler til dig, der er madelsker og kvalitetsbevidst og hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller smag. Her er tale om produkter, der udelukkende byder på håndplukkede ingredienser og nøje udvalgte varer, hvor der altid er kælet for detaljen for at sikre den optimale smagsoplevelse. Det store sortiment af dagligvarer og specialiteter respekterer hver enkelte vares oprindelse og ægthed – det er autentisk mad, der er kælet lidt mere for. Med OMHU kan du gå på opdagelse efter uimodståelige produkter, som er håndplukket ud fra ønsket om at sprede madglæde.

OMHU fyldt pasta

Frisk italiensk pasta med delikat fyld I vores søgen efter autentiske og udsøgte madoplevelser har vi fundet frem til en serie af italiensk frisk pasta, som vi selv synes er det bedste, vi har smagt – faktisk tror vi ikke, du kan finde noget, der er bedre i andre supermarkeder. I alle vores varianter er der brugt frisk kvalitetspasta, som er rullet tyndt med en høj andel af æg – ja faktisk hele 23 % i selve pastaen. Og så er der en høj andel af fyld med gode, autentiske råvarer, der er nænsomt behandlet, så du både kan se og smage de forskellige ingredienser, der er brugt i opskriften. Pastaen er produceret i bronzeforme, for det giver en mere rustik overflade – det hjælper både til at give pastaen bid og gør, at sauce og pesto hænger fast på pastaen for meget mere lækker smag.

Et lille fif:

Store fyldte pastaer tilberedes bedst på pande. Smelt et stykke smør på panden, tilføj 200 ml vand og lidt salt. Tilsæt pasta og kog 5 min. til vandet er fordampet. På denne måde behandles pastaen nænsomt, den bliver kogt al dente og går ikke i stykker. Klar til servering.

Tør pasta

Italienske klassikere efter italienske spilleregler. Pasta er en verden, der helst skal opleves på italiensk. I italien fremstiller de nemlig pasta efter helt særlige spilleregler for at opnå den mest sublime smagsoplevelse. Overordnet gælder der to vigtige ting for pasta – udover smagen. Pastaens kogeevne og dens evne til at optage smag fra pastasaucen. God kvalitetspasta skal helst fremstilles gennem bronzeforme, der giver pastaen en mere rustik overflade. Resultatet er pasta, som bogstaveligt talt hænger bedre sammen med en appetitlig pastasauce. OMHU pasta er fremstillet af durumhvede af højeste kvalitet og produceret gennem bronzeforme efter alle kunstens regler. Det giver en yderst smagfuld karakter og en god elastisk struktur efter tilberedning. Nyd en klassisk spaghetti carbonara, eller prøv en nyfortolkning af pastasalaten med varianten Orzo, der smager skønt sammen med forskelligt slags grønt, ristede pinjekerner og feta.

Et lille fif: kog pasta som italienerne

1. Kog pastaen i rigeligt vand, ca. 1 liter pr 100 g. Brug altid en stor gryde.

2. Tilsæt salt, inden pastaen kommes i kogevandet.

3. Sørg for at vandet bulderkoger, når pastaen kommes i vandet.

4. Kog pastaen uden låg. Rør forsigtigt engang imellem, så pastaen ikke brænder fast i

bunden, men pas samtidig på, at du ikke ødelægger strukturen i pastaen.

5. Kog som angivet på emballagen og smag på pastaen. Der må ikke være spor af mel, og

samtidig skal den have bid.

6. Afdryp pastaen i dørslag, og anret straks, eller vend pastaen i en lækker pastasauce.

Pesto

Variationer af skønne pestoer fra OMHU

Pesto er en simpel men intenst smagende sauce, der giver vidunderlig smag til dine retter. I pesto er råvarernes kvalitet yderst vigtig, da saucen består af få essentielle ingredienser, der tilsammen skaber den helt rigtige smagssammensætning og konsistens. Derfor er det kun de bedste friske råvarer, der er udvalgt til de skønne pestoer fra OMHU – og derudover har vi fundet frem til tre pestovarianter, der bidrager med hver deres særegne kvaliteter til dine tapas, pastaretter, salater og sandwich; nemlig basilikumpesto, nøddepesto og peberfrugt- tapenade. De er alle uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og velegnet året rundt til årstidernes forskelligartede køkkener.

 

Æblemost

De bedste råvarer – nænsomt presset

OMHU æblemost fremstilles af danske æblesorter fra æbleplantager på Fyn, hvor et mildt klima giver de bedste omstændigheder for æblerne og søde, saftige frugter. Æblerne bliver høstet, når de er modne og smagen er på sit ypperste med den bedste balance mellem aroma, sukker og syre.OMHU Æblemost består ikke bare af helt særlige håndplukkede råvarer – mosten er også presset med øje for, hvordan råvarernes smag bevares bedst muligt; nemlig med koldpresning. Det er en langt mere skånsom metode, hvor æbler og andre råvarer iltes i mindre grad, så den friske smag består. Du kan vælge mellem tre varianter af OMHU æblemost – æblemost, æblemost med hyldeblomst eller æblemost med rabarber. Smag dig frem, og find din egen favorit.

Lad os få madglæden på bordet. 

 

LÆS TILBUDSAVISEN