Tid til det, der tæller

Julesmag i glassene

Opskriften på julens dråber

 

Skål julen velkommen sammen med os i MENY. Du skal bruge en håndfuld krydderier, en god drue og lidt hygge. Tilsæt rosiner og appelsin – og husk at gemme lidt til de mindste. Krydr til sidst med kanel og kærlighed, for det slår aldrig fejl. Her får du svar på nogle spørgsmål, når du vil sammensætte smage, prøve noget nyt eller bare gerne vil have en hjælpende hånd, når der skal forkælelse i glasset.

Hvilken øl passer til julemaden? 
Du finder øl der passer til julens mange retter i MENY og de mange søde og fyldige juleøl passer godt til krydrede retter og retter med kraftige smage, eller søde eller brændte smagsnuancer. 

Hvordan laver jeg min egen snaps? 
Se guiden her og prøv dig frem med dine favoritingredienser.

 

Hvilken vin skal jeg vælge juleaften? 
 

Hvor kommer gløgg fra? 
Gløgg er en forkortelse for det svenske ”glödgat vin”, der betyder ”afbrændt” drik, og oprindeligt er det en svensk opfindelse. Drikken blev først importeret til Danmark efter Anden Verdenskrig, men siden er det blevet en fast del af danskernes juletradition.  Og her får du opskriften på god gløgg.