Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Øko-logik på MENY'en

Øko-logik på MENY'en

I MENY er der økologi for alle. Hvad enten du er øko-centriker, øko-lover, øko-flipper eller øko-nom. Og er du øko-skeptiker, er det også helt ok med os.

For nogle er det øko-logik at købe økologisk, fordi det er godt for både dyrene og miljøet -og øko-logik for (fritgående) høns, at det smager bedre.For andre er det øko-logik for viderekomne , at der slet ikke er den store forskel på madvarer med eller uden Ø.

Kig ned i din lokale MENY og smag, hvad du bedst kan lide og hør om de mange, økologiske varer, vi har på hylderne.

 

Økologi til hverdag, weekend og fest

I MENY er økologi ingen trosretning men en hel naturlig del af vores store, økologiske sortiment til både hverdag, weekend og fest med noget for enhver smag.

Fx har vi:

  • Altid et økologisk alternativ inden for alle kategorier
  • Masser af økologi matchet mod Discount i vores Discount Match sortiment
  • Et væld af økologiske smagsprøver, så du kan smage hvad, du bedst kan lide
  • Ligesom hver 5. frugt og grønt variant altid er økologisk

Herudover har vi også Grøn Balance, en produktserie med fokus på miljø, sundhed og økologi. Alle varer er mærket  for både din og for naturens skyld. Bl.a. er vaskeprodukter og personlig pleje mærket med Svanemærket samt mærket fra Astma- og Allergiforbundet, og alle fødevarer er økologiske.

Vores faste leverandør af økologisk mælk og ost, er det lille, selvstændige Øllingegaard Mejeri i Skævinge, som er indbebegrebet af høj kvalitet og rene råvarer.

Respekten for det gamle mejeristhåndværk skinner igennem den moderne mejeridrift, hvor intet er overladt til tilfældighederne, under forædlingen af den rå mælk. Alting overvåges af dygtige mejerister, som sikrer, at den mælk, som tappes om natten, altid står frisk og klar på hylderne næste morgen.

 

Du skal ikke lede efter de økologiske varer – eller de gode tilbud!

Det skal være nemt at købe økologisk i MENY. Derfor er alle vores økologiske varer synliggjort i butikken, så du hurtigt kan finde det, du skal bruge.

Hver uge har vi selvfølgelig masser af nye, gode tilbud på økologi – kig også efter UGENS Ø i butikken.

Se UGENS Ø i tilbudsavisen.

Sådan sætter vi ØKO-LOGIK på MENY’en!