Stort udvalg af

Ost og mejeri

Ost og mejeri i MENY

I MENY er der altid lidt mere at vælge imellem. Så uanset om du lever efter ris, mandel, havre, soja - det laktosefri eller bare lidt økologisk letmælk, så går du aldrig forgæves. Du kan også altid finde en, der kan kan hjælp dig med at vælge mellem den magre, den milde, geden eller bare den franske ko.

Maestro

I MENY er vi ekstra stolte af at kunne præsentere en ny serie økologiske oste fra Them Andelsmejeri, alle med tre dyrevelfærdshjerter. Serien hedder Maestro, og den er udviklet eksklusivt til MENY. Du kan roligt glæde dig til at smage ostene Gudenå, Julsø og Kaprin Maestro, for de er noget helt unikt. Derfor finder du dem også kun i udvalgte MENY-butikker.

 

Maestro
Øllingegård

Øllingegaard

Øllingegaard Mejeri er ikke kun en smuk tegning på kartonen, mejeriet findes i virkeligheden, i hjertet af Nordsjælland. Her tager de godt imod den dugfriske økologiske rå mælk. Den fortjener respekt, for det er råvaren til den fauna af økologiske mejeriprodukter, som har gjort Øllingegaard Mejeri til mejerihåndværkets trygge bastion.

Månedens ost

I MENY holder vi af ost. Derfor udvælger vi hver måned en særlig ost til månedens ost. Kom ned i butikken og se månedens ost. 

Månedens ost
Ostemesteruddannelsen

Uddannet ostemester

Vidste du, at vi uddanner vores egne ostemestre i MENY, så du kan få endnu bedre rådgivning? Hvis du har brug for et godt råd om ost i madlavningen, et tip til at matche ost med drikkevarer eller noget helt tredje, så står vores ostemester klar til at hjælpe.

Prøv den store

Ostequiz

Er du en osteelsker?
Test din viden indenfor oste i vores store ostequiz.

Find lækre

opskrifter med ost

Meget mere oste-inspiration

Læs mere om forskellige typer af oste, find den store osteguide og få inspiration til opskrifter med ost, i magasinet SPISETID
LÆS HER
Spisetid u5
;