Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Madvejen - Karriere for de kræsne

En MENY af muligheder - Vælg en fremtid i hele Danmarks fødevaremarked

I MENY er vi alle MADarbejdere, det betyder at vi taler, ånder og lever for mad, gode råvarer og kundeoplevelser i særklasse. 

Hvis du vælger at gå madvejen i MENY, vælger du med andre ord en fremtid med lidt bedre råvarer, lidt mere frihed i hverdagen og lidt flere kompetente og passionerede kollegaer omkring dig. Uanset om du går efter at få din egen butik, starter karrieren som elev eller vælger en af de mange andre job- og karriereveje i MENY.

I MENY deler vi nemlig din passion for god mad, gode råvarer og godt håndværk – og ligesom kvaliteten er i højsædet i butikkerne, tilbyder vi ordentlige arbejdsforhold til vores ansatte med rige muligheder for at udfolde ambitionerne i et inspirerende miljø. Et miljø, hvor friheden følger ansvaret, og hvor kunderne deler vores madglæde og forventer, at vi viser dem vejen til endnu større smagsoplevelser. Og vi tager altid godt imod kollegaer, der deler vores passion.

På denne side finder du de aktuelle ledige jobs, og du kan læse om de mange muligheder inden for uddannelse og karriereudvikling. 

Velkommen!

Job som specialist eller leder

Job som specialist eller leder
Specialist eller leder

Elevuddannelser

Købmand

Købmand
Købmand

Karriere og udvikling

Karriere og udvikling
Karriere & udvikling

Kød

Frugt og grønt

Ost

Vin

Fisk og skaldyr