Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Mad skal være et eventyr

Mad skal være et eventyr

MENY er født med madglæde i blodet, for vi synes i bund og grund, at mad skal være et eventyr. Det lyder stort og flot, men også lidt umuligt. For det kan vi jo sagtens sige, når hverdagen banker derudad, og der skal mad på bordet - lige nu og her.

Men helt umuligt er det nu ikke. For et madeventyr behøver ikke være en femretters menu i stearinlysets skær. Slet ikke. Det kan også være en lille håndfuld blåbær på havregrøden eller en ostemad og en god kop kaffe i solen. Et madeventyr er nemlig en holdning til mad, og det handler om kærlighed til det, vi spiser - og ikke mindst til dem, vi spiser maden med.

Men faktisk handler det om mere end det. Det handler også om oplevelsen ved indkøbet. Det handler om samværet ved tilberedningen. Det handler om nydelsen ved at spise maden. Det handler om inspirationen, så hverdagen ikke kører på autopilot. Det handler om udvalget ude i butikken, så man bliver inspireret på sine indkøb. Og så handler det om rådgivningen fra vores MADarbejdere, der altid er klar med gode råd om næsten alt mellem himmel og jord.

Alle gode eventyr har flere kapitler. Og madeventyret i MENY er ingen undtagelse. Det er bare at komme i gang med at gøre den lille forskel. At give den eventyrlige oplevelse, der gør en kæmpe forskel. For vi vil så gerne have at din mad også bliver et eventyr.

Velbekomme!