GRØN BALANCE

Få 15 % rabat på Grøn Balance med dit MENYkort

Nu bliver søndag endnu bedre for dig med MENYkort: Tilmeld dit betalingskort vores fordels-app, og få 15 % rabat på produkter fra Grøn Balance:

  • Søndag 3. februar 2019 får du 15 % rabat på frugt og grønt fra Grøn Balance
  • Søndag 10. februar 2019 får du 15 % rabat på kolonial fra Grøn Balance, fx havregryn, pasta, olivenolie eller saft
  • Søndag 17. februar 2019 får du 15 % rabat på mejeri, brød og frost fra Grøn Balance
  • Søndag 24. februar 2019 får du 15 % rabat på husholdnings- og personlig plejeprodukter fra Grøn Balance

Til dig, der passer godt på dig selv og dine nærmeste

Grøn Balance er en serie af produkter med fokus på miljø, sundhed og økologi. Alle varer har som mål at være mærket - for din og for naturens skyld. Vaskeprodukter og personlig pleje vil være mærket med blandt andet Svanemærket samt Astma- og Allergiforbundets mærke, mens fødevarerne alle sammen vil være økologiske.
 

TESTVINDER ★★★★★★

Grøn Balance økologisk havregryn har vundet 6 stjerner i Søndagsavisens test på havregryn. Grøn Balance økologisk havregryn får det maksimale antal stjerner for sin bagte farve og mandelsmag. ”Den skiller sig ud i kvaliteten, der er intet at pege fingre af” var nogle af dommernes ord.
Prøv den næste gang du handler, vejl. pris er 12 kr. for 1000 g.

 

 

 

NY TYNDERE KVALITET

Grøn Balances bleserie er valget for den miljøbevidste familie, der siger nej til allergifremkaldende stoffer og ja til god kvalitet. Nu finder du en ny og forbedret variant af Grøn Balance bleer i et nyt design, der bl.a. er endnu tyndere og mere komfortable:.

De nye bleer bliver blandt andet lavet af mindre papirmasse, og det giver en tyndere ble. Det betyder bedre komfort og bevægelighed.

 

Din garanti for økologi

Alle fødevarer fra Grøn Balance er økologiske og bærer enten det danske eller europæiske økomærke. Begge mærker er din garanti for økologi.

Grøn Balances vaskeprodukter er alle mærket med Svanemærket (på nær skyllemiddel) og Astma- Allergi Danmarks mærke.
Mærkningerne lover, at man som forbruger står med et produkt i hånden, hvor der ikke er anvendt tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, som kan være astma- og allergifremkaldende, samt at det bliver nedbrudt naturligt, så miljøet bliver skånet.

Læs mere om mærkningerne på www.ecolabel.dk og www.astma-allergi.dk

Varefakta holder kontrol med produkterne, så man som forbruger altid kan være sikker på, at indholdet lever op til, hvad det lover på emballagen. Du kan læse mere om Varefakta på www.varefakta.dk