GRØN BALANCE

Til dig, der passer godt på dig selv og dine nærmeste

Grøn Balance er en serie af produkter med fokus på miljø, sundhed og økologi. Alle varer har som mål at være mærket - for din og for naturens skyld. Vaskeprodukter og personlig pleje vil være mærket med blandt andet Svanemærket samt Astma- og Allergiforbundets mærke, mens fødevarerne alle sammen vil være økologiske.

 

Din garanti for økologi

Alle Grøn Balances vaskeprodukter, på nær skyllemiddel, er mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark og Svanemærket.

Produkter med Den Blå Krans indeholder ingen stoffer som er kendt for at være allergifremkaldende, ligesom der er stillet strenge krav til indholdet af irritanter. Svanemærket er det Nordiske miljømærke og garanterer forbrugeren, at produktet ikke belaster miljøet mere end nødvendigt. Der er sat strenge miljøkrav til både indhold og hele fremstillingsprocessen.

Læs mere om mærkningerne på www.ecolabel.dk og www.astma-allergi.dk

Varefakta holder kontrol med produkterne, så man som forbruger altid kan være sikker på, at indholdet lever op til, hvad det lover på emballagen. Du kan læse mere om Varefakta på www.varefakta.dk
 

TESTVINDER ★★★★★★

Grøn Balance økologisk havregryn har vundet 6 stjerner i Søndagsavisens test på havregryn. Grøn Balance økologisk havregryn får det maksimale antal stjerner for sin bagte farve og mandelsmag. ”Den skiller sig ud i kvaliteten, der er intet at pege fingre af” var nogle af dommernes ord.
Prøv den næste gang du handler, vejl. pris er 12 kr. for 1000 g.

 

NY TYNDERE KVALITET

Grøn Balances bleserie er valget for den miljøbevidste familie, der siger nej til allergifremkaldende stoffer og ja til god kvalitet. Nu finder du en ny og forbedret variant af Grøn Balance bleer i et nyt design, der bl.a. er endnu tyndere og mere komfortable:.

De nye bleer bliver blandt andet lavet af mindre papirmasse, og det giver en tyndere ble. Det betyder bedre komfort og bevægelighed.