Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Gå for Grønt

Gå for grønt

I MENY vil vi gerne inspirere dig til at „Gå for grønt“. Og hvad mener vi så med det? Jo, vi vil hjælpe dig med at vælge det grønne, det friske og det sunde og give dig nye og spændende madoplevelser med vores frugt og grønt.

Veluddannede GrøntGastronomer

MENYs GrøntGastronomer har studeret frugt og grønt. Det lyder fint, og det er det også, for formålet er at give dig Danmarks bedste madinspiration, når du går for grønt, altså handler det grønne, hos os. Hvad enten du skal have en salat, en eksotisk vegetarret eller lækkert tilbehør til en kødret. Du kan også få rådgivning om smagssammensætninger eller viden om korrekt håndtering og tilberedning af dit frugt og grønt. Du skal bare spørge! 

Glæd dig til at møde vores GrøntGastronomer, næste gang du går for grønt i MENY!

Inspirerende sortiment, økologi og specialiteter

I MENY er vi hele tiden ude på at imponere dig med vores brede og dybe sortiment af frugt og grønt. Det er vigtigt for os, at du altid kan vælge et økologisk alternativ, hvis du har lyst. Så kast din kærlighed på alverdens farverige og friske frugter og grøntsager, lækre økologiske varianter og frisk ready-to-go grønt, lige til at spise.

Vi har et særligt udvalg af krydderurter, tomater, svampe, bær og formodnede produkter såsom avocado og mango. Og hvis du har brug for hjælp til at vælge det helt rigtige, spørger du bare én af vores GrøntGastronomer.

Kvalitetstjek flere gange dagligt

Flere gange dagligt kvalitetstjekker vi alt vores frugt og grønt, så det med garanti altid er helt frisk til dig. På vores tavler i frugt og grøntafdelingen kan du følge med i, hvornår sidste kvalitetstjek fandt sted.

MENYs indkøbere sikrer, at alt vores frugt og grønt er fri for pesticidrester, og vi handler kun med leverandører, der overholder alle krav til fødevarelovgivning.

Først i sæson

I MENY sætter vi en ære i at være de første til at tilbyde dig nyhøstede frugter og grøntsager lige meget hvor få, der findes på markedet. Vi gør alt for at sikre dig de nyeste nye kartofler, jordbær, asparges og gulerødder… for blot at nævne en stribe lækre råvarer fra naturens skatkammer. Og følger du os på Facebook, får du besked lige så snart, vi har sæsonens første i vores butikker.

Danske avlere

I MENY er vi meget stolte af de mange danske avlere, som leverer frisk frugt og grønt til os. Der ligger meget ofte gode historier bag de danske råvarer, og dem fortæller vi gerne. Vi ved, at vores kunder efterspørger frugt og grønt fra danske avlere – og vi vil gerne være med til at sikre, at afstanden fra jord til bord er så kort som muligt.

Dagens smagsprøve, Månedens salat og inspiration til måltidet 

Du kan altid smage lækkert frugt og grønt i MENY. Vi stiller dagligt smagsprøver frem, og en gang om måneden står MENYs GrøntGastronomer klar og præsenterer dig for en ny og spændende sæsonsalat. Kom ned i butikken og hør nærmere. 

Vi har et hav af opskrifter med frugt og grønt – både i butikken men også her på meny.dk. Fortæl os, hvis der er noget, du mangler!