Friland er dyrevelfærd, der kan smages

Hvad er Friland?

Friland er FORKÆLELSE, der kan smages. Frilandsgrisen er født med krølle på halen. Livet igennem har den haft adgang til at stikke trynen i alt det, en gris nu en gang skal. Fri bevægelse giver kødet en god og muskuløs struktur, og i sidste ende giver det en mere smagfuld middag på din tallerken.  

Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Alt kød fra Friland har tre hjerter i Dyrevelfærdsmærket og er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Kravene til, hvordan Frilandsgrise skal have det, er udviklet i samarbejde mellem Dyrenes Beskyttelse, Friland og producenterne af Frilandsgrise. 

Bedre Dyrevelfærd

Der er 3 niveauer for bedre dyrevelfærd, som illustreres ved antal udfyldte hjerter. Kritererer med 3 hjerter for Bedre Dyrevelfærd er:

  • Krølle på halen - ingen halekupering og ingen halebid
  • Meget mere halm som rodemateriale og redebygning
  • Meget mere plads
  • Fritgående søer
  • Maks. 8 timers transport
  • Udeareal
  • Smågrise og søer på friland 

Køb ind med hjertet og skab bedre dyrevelfærd

Dyrevelfærdsmærket er din garanti for at grisene har haft bedre forhold end grise fra traditionel produktion. Vi er i MENY stolte af, at vores frilandsgris har fået hele 3 hjerter for bedre dyrevelfærd. Du kan læse mere om den nye mærkningsordning på bedre-dyrevelfærd.dk.

Bedre Dyrevelfærd

Oplev forskellen i MENY

I MENY holder vi af mad og gerne med lokale råvarer og fokus på alt det gode fra Danmarks muld, have og marker. 
Du kan blandt andet besøge vores velassorterede og prisvindende slagterafdeling, hvor vi har masser af godt, dansk kød på MENY’en – fx dansk frilandsgris, der bringer den gode smag ind i hverdagen og giver god plads til madglæden.

Gris 2

Friland er dyrevelfærd, der kan smages

Friland logo

Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

gris 1

Slagterprisen

LÆS TILBUDSAVISEN