Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Freygaard kød

Kød fra Freygaard

Kåret som verdens bedste bøffer i 2018 OG IGEN i 2019!

Kød fra Freygaard er udskæringer i absolut topklasse. Alle ungkvæg er løsgående om sommeren og lever livet på store marker i de 1000 søers land, hvor der er rigeligt med græs og frisk luft. Det er i Finland, de er født, opvokset og slagtet. Det gode liv kan smages, og bl.a. derfor er bøfferne fra Freygaard kåret til verdens bedste i både 2018 og igen i 2019.

Køb kød fra Freygaard i MENY og smag selv!

Her på siden kan du få lidt mere information om Freygaard og vores slagtere er klar til at rådgive dig, hvis du har brug for mere inspiration.

#madskalværeeteventyr


Når du steger en Freygaard-bøf anbefales følgende:

  • Tag kødet ud af køleskabet i god tid - mindst en halv time før det skal bruges. Fjern emballagen. Kødet har godt af at få lidt luft, tørre ud i overfladen og opnå stuetemperatur før stegningen
  • Pensl bøfferne med et tyndt lag olie - og vigtigt steg dem på en rygende varm pande eller grill, så opnår du det bedste stegeresultat
  • Under stegningen krydres bøfferne med groft salt – ikke andet. Vend bøfferne med passende mellemrum, så de får en flot, gyldenbrun farve. Bøfferne anbefales stegt rare eller medium rare. Ved disse stegegrader kommer kødets velsmag bedst til sin ret
  • Når kødet er færdigstegt, skal det hvile i 5 minutter inden servering
  • Ekstra tip: Undgå at komme sauce hen over bøffen. Kødets fine og delikate smagsnoter drukner i saucens smag af diverse krydderier og krydderurter

Se folderen her: