Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

First Price

First Price - Lav pris på dine dagligvarer

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge. Valget er enkelt, for prisen er lav, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer: for I får altid mere for mindre.

Ny emballage - samme gode produkter

First Price har fået nyt design på alt emballage. Om der står juice, kokosmælk, romkugler, mandler, mælk eller hvedemel på indkøbslisten, vil du nu finde produkter af god kvalitet i et nutidigt og elegant design. De første produkter med det nye design har allerede ramt butikshylderne, men udskiftningen vil ske løbende for at undgå spild og unødig miljøbelastning. 

Hjælp til affaldssortering

I takt med, at emballagen skifter look,  vil du også opleve, at der på bagsiden af produkterne fremover er tydelige piktogrammer, som vejledning til hvordan emballagen skal sorteres. For hvem har ikke prøvet at være i tvivl om, hvilken skraldespand en given emballage skal i? Det er nu slut med at være i tvivl – blot kig efter mærket – som i øvrigt er de samme piktogrammer, som du møder rundt omkring i kommuner, på genbrugspladser mm.