Fisk - Meny

FERSK FISK

Hver onsdag bliver MENY til din lokale fiskehandler

Hver eneste onsdag holder vi store-fiskedag, med et udvidet udvalg fersk fisk og ekstra gode tilbud. Velkommen til fiskedag hos MENY!

I MENY har vi fokus på de klassiske arter, øje for tilberedning, og introduktion af mindre kendte og velsmagende arter. Vi vil gerne give dig, mulighed for at købe fersk fisk, en rigtig god service og information. Om onsdagen har vi særlig stor opmærksomhed på det! 

Kom ind i butikken, og lad dig inspirere af vores store udvalg  -Vi har altid et bredt udvalg af fersk fisk alle ugens dage, og vi glæder os til, at hjælpe dig med råd og vejledning. Vores madarbejdere vil helt sikkert gerne dele deres ynglings fiskeopskrift med dig. Vores fisk køber vi blandt andet hos fiskere i Island og Nordjylland, som er områder der begge er kendt for fisk, af rigtig høj kvalitet og som smager rigtig godt!

Bæredygtig fisk hos MENY

Vi ønsker, at stå op til vores sociale ansvar for at hjælpe i kampen mod at miste mange af vores fiskearter. Og der er endnu en grund: Smagen! For ved et bæredygtigt fiskeri er der fokus på at fange de rigtige fisk, ikke de små fisk eller bunddyr. Det betyder, at fiskene som regel bare smager bedre. Bæredygtig fiskeri sikrer os samtidig fisk til de næste generationer.  
Med dette udgangspunkt har vi udarbejdet en separat politik for indkøb af fisk, som vores disponenter, indkøbere og leverandører skal arbejde efter.

Vi overholder naturligvis alle lovgivningskrav i forbindelse med salg og markedsføring af fisk samt fiskeprodukter, desuden stiller vi de samme krav til vores leverandører.
Vores leverandører opfordres til i videst muligt omfang at give detaljerede oplysninger om fangstmetoder og til at opprioritere metoder, som kan holde bifangsten nede, ikke påvirker havpattedyr samt havfugle og ikke afstedkommer permanente skader på miljøet.

Derudover opfordres leverandørerne til at angive så detaljerede fangstområder som  muligt for at beskytte truede bestande. Fangstområder skal prioriteres med højere biologisk bæredygtighed, og gennem mærkning samt markedsføring at angive gøre dette tydeligt overfor dig som kunde.
Vi arbejder aktivt for hele tiden at udvide vores sortiment af MSC-mærkede fisk, og opfordrer aktivt vores leverandører til at tilsikre opnåelse af denne certificering, som p.t. er den eneste anerkendte mærkning for bæredygtigt fiskeri.
Vi vil give et højt informationsniveau til dig som kunde. Det ved at fremhæve de mest bæredygtige valg af fisk, - f.eks. via fortsat markedsføring og information om betydningen af MSC-mærket.

Lokale leverandører

I de fleste af vores butikker, som køber lokalt ind til fiskeafdelingen, opfordrer vi til at vælge de mest bæredygtige alternativer, og vores fagfolk bag disken er naturligvis altid klar til at rådgive om dit valg af fisk.

 

 

 

LÆS TILBUDSAVISEN