FERSK FISK OG FØRSTEKLASSES FANGST

MENY er din lokale fiskehandler - hele ugen

Hver dag er store-fiskedag i din MENY. Vi disker nemlig op med et smagfuldt udvalg af friske fisk til gode priser – uanset ugedag.

I MENY finder du velsmagende fisk til både hverdag og festlige lejligheder, og vores madarbejdere kender en masse gode tips, tricks og opskrifter, når der skal udsøgte fiskeretter på MENY’en. Vi er særligt stolte af vores fisk fra Strandby, som er førsteklasses fangst – hele året.

 

Førsteklasses fangst

Hvis du gerne vil skrue ekstra op for den gode smag, når der skal fisk på bordet, synes vi, at du skal prøve Strandby Fisk.

Vores mission i Meny er at give dig førsteklasses fisk på tallerkenen, og det har vi mulighed for med Strandby Fisk. Hver morgen køber vi fisk og skaldyr på fiskeauktionerne i Nordjylland, og på havnekajen i Strandby ligger vores skærestue, så vi med det samme kan håndskære og lægge fisken på is. Vi flår, fileterer og pakker nemlig alt ved håndkraft, inden varerne køres til din MENY. Resultatet er rent og reelt kød hver gang – sådan skal fisk serveres!

Spørg gerne vores madarbejdere til råds, når der skal fisk på tallerkenen. Vi har altid gode ideer og lækre opskrifter i ærmet. Du skal blot huske at tilberede fisken ved minimum 60°C inden servering eller fryse fisken ved -20°C i 24 timer.