Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Eventyrchancen

Eventyrchancen

Vi giver et skrabelod for hver 200 kr., du handler for – og der er masser af præmier på spil hver dag i butikken!

Ekstra vinderchancer

Hvis du afleverer dine skrabelodder i butikken, deltager du også i konkurrencen om et rejsegavekort på 35.000 kr. og muligheden for at tømme din lokale MENY på 2 minutter.* Jo flere skrabelodder, des større chance er der for at vinde!
*Gælder alle MENY-butikker. Maks. 3 lodder pr. handel.

Konkurrencevilkår for Eventyrchancen i MENY

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du konkurrencevilkårene.

Hvem udbyder konkurrencen?

Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted
CVR-nr.: 38714295

Har du spørgsmål til en konkurrence eller vores behandling af dine oplysninger, kan du kontakte MENY v. Dagrofa på tlf.: 88 20 68 11

Konkurrenceperioden

Konkurrencen er gældende fra 7. juni 2019 til og med 4. juli 2019. Konkurrenceperioden afsluttes dog før, hvis alle lodder er uddelt.

Hvem kan deltage?

Konkurrencen afholdes i alle MENY-butikker i Danmark. For at deltage skal du være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år. Ansatte i Dagrofa ApS, MENY og personer i deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Hvordan deltager du?

Når du handler for over 200 kr., modtager du 1. skrabelod. Dvs. handler du for 602 kr., modtager du 3 skrabelodder. Køb for under 200 kr. udløser ikke et skrabelod. Skrabelodder udløses kun ved et samlet køb. Du kan således ikke samle boner og derved opnå ret til skrabelodder. Du kan max modtage 3 skrabelodder pr. køb. Du kan skrabe dine skrabelodder i butikken eller derhjemme. Hvis du skraber 3 ens MENY-logoer i det afskrabede felt, har du vundet en butikspræmie. Skrabeloddet kan kun benyttes én gang. Antal lodder med gevinst: 110.000. Lodder uden gevinst: 1.190.000. Der er gevinst ved hvert 15. lod. 

Præmier

Vinderne af hovedpræmierne trækkes i uge 28 2019, og vinderne får besked via telefon. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra MENY senest 1 uge efter henvendelsen, er MENY berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Vinderne af de to hovedpræmier offentliggøres på meny.dk/konkurrencer i et halvt år efter, konkurrencen er afsluttet. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Butikspræmie

En butikspræmie består af udvalgte varer til en værdi mellem 15,95 kr. og 39,95 kr., som skal afhentes i butikken. Oversigt over butikspræmierne vil være tilgængelig i de enkelte MENY-butikker. Vinderne kan frit vælge en præmie mellem de præmier, der er tilgængelige på det tidspunkt, hvor præmien afhentes. Du kan hente din butikspræmie i konkurrenceperioden så længe lager haves. Hentes præmierne ikke i denne periode, bortfalder retten til præmien. Hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen om hovedpræmierne, skal du udfylde skrabeloddet på bagsiden med navn og telefonnummer og aflevere den i stemmeurnen ved udgangen af butikken. Alle vinderlodder udfyldes og afleveres i kassen.

1. hovedpræmie

Tøm en MENY-butik på 2 minutter.
Der udtrækkes en vinder i hver MENY-butik, i alt 115 vindere. Hvilken dag, butikken skal tømmes på 2 minutter, aftales nærmere mellem vinderen og butikken. 

Du starter ved indgangen til butikken og skal nå igennem kassen. Når du ikke at komme igennem kassen inden udløbet af de 2 minutter, mister du retten til din præmie. Der må gerne benytte kundevogn. Du må ikke få andre til at hjælpe dig. Der må kun tages én af hver vare. Der må ikke tages vin, spiritus, cigaretter eller varer, som kræver betjening af personale (fx kød fra slagteren og skrabelodder).

2. hovedpræmie

Vær med i lodtrækningen om et rejsegavekort til FDM travel på 35.000 kr. Der trækkes én vinder. Gavekortet har en gyldighed på 3 år. Du skal kontakte FDM travel på tlf.: 70 11 60 11 eller ved fremmøde i en af deres 8 butikker ved brug af gavekortet.

Persondata

Vi passer naturligvis godt på dine personoplysninger, som alene vil blive brugt i forbindelse med denne konkurrence til at kontakte dig, hvis du skulle blive trukket som vinder, og vil blive brugt til markedsføring som beskrevet ovenfor. Når vinderen er trukket, bliver personoplysningerne destrueret. Undtagen dog personoplysninger på vinderne. Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens art. 6 (1) (b) og 6 (1) (f) til opfyldelse af de accepterede konkurrencevilkår og til markedsføring af konkurrencen, hvor vores legitime interesser går forud for dine interesser og grundlæggende rettigheder. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger på www.meny.dk.