Dansk Dry Aged Beef

Skal menuen stå på noget ekstra lækkert?

I MENY sælger vi dansk dry aged beef. Og hvad er det for en bøf?                                       

Oksekødet modnes i mininum 30 dage, og på det tidspunkt er kødet meget mørt og smagen intens.                                                                                                                                                                                       
I modningsperioden sker der en simpel proces, hvor bindevæv og sener nedbrydes og gør musklerne bløde og elastiske. Kødsaften forsvinder langsomt ud af kødet, hvorved man opnår en indtørring. Kødets smag bliver intensiveret og kraftigt. 
Kødet bliver meget lækkert, og i MENY kan vi godt anbefale dig, at servere det til næste grillaften. Du vil med garanti blive "årets kok". 

Når du køber kødet i MENY, er det yderste kød sort og hårdt, men under overfladen er kødet flot og rødt. Vores slagtere har tilskåret den, så kun det bedste er tilbage.

Så hvis du ønsker dig en meget smagfuld og mør bøf, så køb en dansk dry aged beef i din lokale MENY.