Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Discount Match

Discount Match - Oftest stillede spørgsmål

Hvad er Discount Match?

Discount Match er din tryghed for discountpris på et bredt udvalg af dagligvarer året rundt i MENY. Det er både basisvarer og en masse økologi, som vi har udvalgt blandt de varer, du køber oftest. Vi mener nemlig ikke, du skal betale mere for det, du bruger mest af – tværtimod.

Vi matcher løbende prisen mod to discountkæder, REMA 1000 og Netto. Sætter én af disse discountkæder deres normalpris lavere end os på en Discount Match vare, sænker vi prisen så hurtigt som muligt og senest tre hverdage efter, vi har foretaget pristjek. 

 

Hvorfor er det netop REMA 1000 og Netto, vi sammenligner med?

Vi har valgt REMA 1000 og Netto, fordi de to tilsammen udgør den klart største del af discountmarkedet i Danmark.

 

Hvor ofte sammenligner vi priser?

Hver 14. dag foretager vi et pristjek på de udvalgte Discount Match varer. Vi sammenholder normalprisen på hver enkelt vare mod REMA 1000 og Netto, og opdager vi en lavere pris på en Discount Match vare, så sænker vi naturligvis vores pris. Vi gør det så hurtigt som muligt og senest tre hverdage efter pristjek.

 

Hvilke varer er omfattet af Discount Match?

Vi har undersøgt, hvilke dagligvarer der bliver solgt flest af i MENY. Ud af den pulje har vi valgt de varer, som er omfattet af Discount Match.

En del af de varer er kendte mærkevarer, som er lette at sammenligne. Vi finder varen hos de udvalgte discountkæder og holder priserne op mod hinanden. Af og til må vi dog lige omregne til liter- eller kilopris for at kunne foretage en korrekt sammenligning.

En anden del af de udvalgte varer er de såkaldte private label-varer – det vil sige varer, der kun findes hos os. Her vurderer vi, hvilke produkter, vi kan foretage en fair sammenligning på hos de udvalgte discountkæder. Vi kigger bl.a. på kvalitet, indhold og mængde, og kun hvis de to varer minder tilstrækkeligt om hinanden, kan vores vare indgå i Discount Match.

 

Har konkurrenterne altid sammenlignelige varer?

Vi har naturligvis tjekket, at mindst én af de to udvalgte discountkæder har samme vare eller én tilsvarende på hylden. Men sortimentet varierer heldigvis i de enkelte danske discountbutikker, og derfor kan vi ikke garantere, at du finder varen i begge de nævnte discountkæder.

 

Betyder Discount Match, at vi er billigere end de navngivne discountkæder?

Ikke nødvendigvis. Discount Match betyder, at vi altid sørger for at ligge på niveau med den billigste af de udvalgte discountkæder.
Et lille eksempel: Hvis en Discount Match-vare sælges til 10 kroner i MENY, men vi opdager at en af de udvalgte discountkæder sælger den samme vare til landsdækkende normalpris på 9 kroner, så sænker vi naturligvis prisen til 9 kroner.

Vi justerer prisen senest tre hverdage efter pristjek.

 

Hvad vil det sige at ”sammenligne med normalprisen”?

Normalprisen er den pris, en vare har, når den ikke er på tilbud. Det er den pris du oftest vil kunne købe varen til, og det er den pris, vi sammenligner med de udvalgte discountbutikkers  priser. Spotvarer og knaldtilbud indgår altså ikke i Discount Match.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg finder en Discount Match-vare billigere ved én af de udvalgte discountkæder?

Hvis du opdager, at enten REMA 1000 eller Netto har samme vare til en lavere normalpris end vores Discount Match, vil vi meget gerne vide det. Send en mail til os på service@meny.dk og vedhæft et foto som dokumentation. Så sænker vi prisen hurtigst muligt og siger tak for hjælpen! 

 

Hvad gør jeg, hvis jeg finder en Discount Match-vare til lavere pris ved en unavngiven konkurrent?

Her behøver du ikke gøre noget. Vi ændrer ikke prisen med mindre varen er fundet billigere hos de udvalgte discountbutikker (REMA 1000 og Netto).

 

Er alle discountvarer hos de navngivne discountkæder omfattet af Discount Match?

Nej. Vi har udvalgt den pulje af dagligvarer, der er omfattet af Discount Match, og det er disse vi løbende sammenligner priser med hos de navngivne discountkæder.

 

Regulerer MENY prisen, hvis konkurrenterne sætter Discount Match-varen på tilbud?

Nej, for Discount Match er udelukkende en sammenligning af normalpriserne. Vi lægger fokus på at give vores kunder en daglig tryghed i at vide, at man med Discount Match netop finder gode normalpriser året rundt i MENY.