Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Discount Match

Discount til hverdagen

DISCOUNT MATCH er din tryghed for discountpriser på et bredt udvalg af dagligvarer året rundt i MENY. Det er både basisvarer, friske frugter og grøntsager og en masse økologi, som vi har udvalgt blandt de varer, du køber oftest. Vi mener nemlig ikke, du skal betale mere for det, du bruger mest af - tværtimod.

Vi matcher løbende priser mod discount på de varer som er i DISCOUNT MATCH konceptet. Er normalprisen lavere end hos os, så sænkes prisen så hurtigt som muligt og senest 3 hverdage efter, vi har foretaget pristjek. 

Masser af frugt og grønt

Hvis du, som os, holder af frisk frugt og grønt, skal du holde øje med DISCOUNT MATCH i MENY. Vi har nemlig en masse lækre frugter og grøntsager til din hverdag – og til hverdagspriser, selvfølgelig. For alle de friske favoritter, vi har i DISCOUNT MATCH, har vi naturligvis matchet mod discount. Du kan se det velsmagende udvalg i din MENY.

Endnu mere økologi

I MENY vil vi gerne gøre det nemt for dig, der gerne vil have mere økologi i hverdagen. Derfor har vi udvidet vores DISCOUNT MATCH-serie med et hav af lækre økologiske varer til discountpris. Så kan du tanke økologi til morgenbordet, salaten, madpakken eller aftenkaffen og stadig holde budgettet.