Bonkurrence

Deltag i MENYs store BONKURRENCE, og vind værdien af din bon

I perioden 31. august til 25. september 2018 kan du udfylde en lille slip på din bon med navn og telefonnummer, som du skal aflevere i en "stemmeurne" i den butik, hvor du har foretaget dit køb.

Vi trækker en vinder hver uge, i hver butik i konkurrenceperioden, som vinder et gavekort til MENY til en værdi à det beløb, der er handlet for på bonen. Handler du fx for 545 kr. og vinder BONKURRENCEN, får du et gavekort til MENY på en værdi à 545 kr.


Vilkår for bon-konkurrence

Konkurrencevilkårene gælder for bonkonkurrencen i MENY. Når du deltager i konkurrencen accepteres konkurrencevilkårene.

Hvem udbyder konkurrencen?

Dagrofa ApS (”Dagrofa”)
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted
CVR-nr. 38714295

Har du spørgsmål til en konkurrence eller vores behandling af dine oplysninger, kan du kontakte MENY v. Dagrofa på tlf.: 88 20 68 11.

Konkurrenceperioden

Konkurrencen er gældende fra 31. august til og med 25. september 2018.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Ansatte i Dagrofa og personer i deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Hvordan deltager du?

Når du handler i MENY, får du udleveret en bon, med en tillægsbon, som du kan udfylde med dit navn og telefonnummer. Når du afleverer bonen i "stemmeurnen" i butikken deltager du i konkurrencen. Husk, at du kun skal aflevere konkurrencedelen af din bon. Bonen skal afleveres i samme butik, som du har foretaget dit køb i. Du kan deltage alle de gange, du vil. 

Præmier og udvælgelse af vinder

Præmien er et gavekort til MENY på det beløb, der er handlet for på bonen. Hvis du fx har handlet for 345 kr. og vinder bon-kurrencen i den pågældende uge, vinder du et gavekort til MENY på 345 kr.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Gavekortet er gyldigt i 5 år.

Der udtrækkes en vinder i hver MENY butik i hver uge i konkurrenceperioden. Når en vinder er trukket den pågældende uge, tømmes "stemmeurnen".  Vinderne får besked via t elefon. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra MENY senest 1 uge efter henvendelsen, bortfalder retten til præmien og MENY er berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Vinderne offentliggøres på www.meny.dk i et halvt år efter konkurrencen er afsluttet.

Afhentning af præmier

Gavekortet skal afhentes i den MENY butik, hvor vinderen har deltaget i konkurrencen. Hvis gavekortet ikke er afhentet senest 14 dage efter, vinderen har fået besked, bortfalder retten til præmien. Er en præmie ikke afhentet, er MENY berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder.

Persondata

Vi passer naturligvis godt på dine personoplysninger, som alene vil blive brugt i forbindelse med denne konkurrence til at kontakte dig, hvis du skulle blive udtrukket som vinder. Når vinderen er trukket, bliver personoplysningerne destrueret. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger på www.dagrofa.dk.