Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Bonkurrence

Deltag i Bonkurrencen, og vind værdien af din bon.

I perioden lørdag 2. januar til og med torsdag 28. januar 2021 kan du udfylde en lille slip på din bon med navn og telefonnummer, som du skal aflevere i den butik, hvor du har foretaget dit køb. Hver uge i konkurrenceperioden trækker vi 1 vinder i hver butik, som vinder et gavekort til MENY til en værdi à det beløb, der er handlet for på bonen. Se konkurrencebetingelser på bagsiden. Handler du fx for 545 kr. og vinder BONKURRENCEN, får du et gavekort til MENY på en værdi à 545 kr.


Vilkår for BONKURRENCE

Konkurrencevilkårene gælder for BONKURRENCEN i MENY. Når du deltager i konkurrencen accepteres konkurrencevilkårene.

 

Hvem udbyder konkurrencen?

Dagrofa ApS (”Dagrofa”)
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted
CVR-nr. 38714295

 

Har du spørgsmål til en konkurrence eller vores behandling af dine oplysninger, kan du kontakte MENY v. Dagrofa på tlf.: 88 20 68 11.

 

Konkurrenceperioden

Konkurrencen er gældende fra lørdag 2. januar til og med torsdag 28. januar 2021..

 

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Ansatte i Dagrofa og personer i deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

 

Hvordan deltager du?

Når du handler i MENY får du udleveret en bon, med en tillægsbon, som du udfylder med dit navn og telefonnummer. Når du afleverer tillægsbonen i butikken, deltager du i konkurrencen. Bonen skal afleveres i samme butik, som du har foretaget dit køb i. Du kan deltage alle de gange, du vil.

 

Præmier og udvælgelse af vinder

Præmien er et gavekort til MENY på det beløb, der er handlet for på bonen. Hvis du fx har handlet for 345 kr., og vinder BONKURRENCEN i den pågældende uge, vinder du et gavekort til den MENY butik som du har deltaget i på 345 kr. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Gavekortet er gyldigt i 5 år fra udstedelsen af gavekortet.

 

Der udtrækkes 1 vinder i butikken hver uge i konkurrenceperioden. Vinderen findes ved lodtrækning blandt de boner, der er indleveret i butikken. Når en vinder er trukket den pågældende uge, tømmes ”konkurrenceboksen”. Vinderne får besked via telefon. Hvis en vinder ikke svarer på en henvendelse fra MENY senest 1 uge efter henvendelsen, bortfalder retten til præmien og MENY er berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder. Vinderne kontaktes direkte og offentliggøres på butikkens lokale facebook side.

 

Afhentning af præmier

Gavekortet skal afhentes i den MENY som man har vundet i. Hvis gavekortet ikke er afhentet senest 14 dage efter, vinderen har fået besked, bortfalder retten til præmien. Er en præmie ikke afhentet, er MENY berettiget (men ikke forpligtet) til at udtrække en ny vinder.

 

Persondata

Vi passer naturligvis godt på dine personoplysninger. Formålet med behandlingen af de personoplysninger vi registrerer om dig i forbindelse med denne konkurrence, er at kunne kontakte dig, hvis du skulle blive udtrukket som vinder. Når vinderen er trukket, destrueres alle personoplysninger registreret i forbindelse med denne konkurrence. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger på www.dagrofa.dk/om-os/personale-og-cookie-politik