HjemOpskrifterTortillas med frisk spinat, glaserede løg og gedeost

Tortillas med frisk spinat, glaserede løg og gedeost

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 8 soft tortillas
  • 150 g skyllet spinatblade
  • 1 fast gedeost ca. 200 g. I mindre stykker
glaserede løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 350 g løg
  • 0.5 tsk tørret chiliflage
  • 2 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 spsk brun farin
  • 0.5 dl vand
tilbehør
  • blandede salat med
  • stykker af avocado
  • mørk balsamicoeddike
  • olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løg i halve skiver, varm en pande med oliven olie op og sauter løg uden at de bliver brune på panden.

  • 2.
    Kom chili, eddike, mørk balsamico, brun farin og vand ved.

  • 3.
    Lad det simre i ca. 30 min til løgene er glaserede og møre.

  • 4.
    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 5.
    Pensl hver tortilla med oliven olie, kom friske spinat blade, glaserede løg, og drys med gedeost kom en tortilla på toppen.

  • 6.
    Bages ved 200 grader i ca. 10 min til de er sprøde.

  • 7.
    Skæres i mindre stykker.

  • 8.
    Nydes som snack, forret eller som aftensmad med salat til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3693 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
492 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 17.6 %5.1 g
Kulhydrat: 22.7 %6.6 g
Fedt: 59.7 %7.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;