Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Svampesuppe med blomkål og purløg
Svampesuppe med blomkål og purløg
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g blomkål renset og skåret i buketter
25 g smør
1 skrællet bagekartoffel i tern
100 g hakket løg
150 g rensede svampe skåret i mindre stykker
5 g olivenolie
0.5 liter hønsebouillon
4 dl sødmælk
2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
salt & friskkværnet peber
150 g rensede østershatte til fyld i suppen
10 g hakket purløg
groft brød
SÅDAN GØR DU
1.
Tilberedning: Smelt smør ved lav varme i gryden sammen med blomkål, kartofler og løg.
2.
Læg låg på gryden, og lad grønsagerne dampe ved lav varme i ca. 10 min. eller til de er bløde.
3.
Rist imens på en meget varm pande alle svampene i lidt olie – gerne af flere omgange.
4.
Sæt halvdelen til side, og hæld resten i gryden.
5.
Tilsæt bouillon og kog suppen op.
6.
Tilsæt derefter mælken og kog forsigtigt suppen op igen.
7.
Kog suppen igennem i ca. 15 min.
8.
Eller til grønsagerne er møre.
9.
Blend suppen med en stavblender og hæld derefter fløden i.
10.
Varm suppen igennem og smag til med salt og kværnet peber.
11.
Drys med purløg, de resterende svampe og servér med groft brød.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6752 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
295 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
10.5 %
1.8 g
Kulhydrat:
24.4 %
4.2 g
Fedt:
65.1 %
5.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;