HjemOpskrifterStegt rødspætte med knas

Stegt rødspætte med knas

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 2 dl hvedemel
  • 4 rødspættefileter
  • salt & sort peber
  • smør til stegning
  • 50 g hasselnøddeflager
  • 1 glas kapers
  • 1 blomkål
  • frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl rødspætterne i koldt vand og dup dem tørre. end dem i hvedemel, og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Del blomkålen i buketter, og skær dem i skiver.

  • 3.
    Damp kålen et par minutter i letsaltet vand.

  • 4.
    Rist kapers og hasselnøddeflager sprøde i lidt smør.

  • 5.
    Steg rødspætterne i smør ca. 5 min. på hver side ved middel varme og server med blomkål drysset med nødder, kapers og dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4992 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
480 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 38.9 %11.0 g
Kulhydrat: 38.4 %10.8 g
Fedt: 22.7 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;