HjemOpskrifterSpansk laksegryde med peberfrugt

Spansk laksegryde med peberfrugt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g laksefileter
  • olivenolie til stegning
  • 1 rød peberfrugt i grove stykker
  • 1 grøn peberfrugt i grove stykker
  • 1 gul peberfrugt i grove stykker
  • 500 g rensede små kartofler skåret i halve
  • 1 løg skåret i tynde strimler
  • 1 hakket fed hvidløg
  • 2 dåser hakket tomater
  • 1 dl hønsebouillon
  • 2 tsk røget paprika
  • salt & friskkværnet peber
  • tilbehør: grovbrød
  • pynt: friske timianblade - BRUG "frisk timian"

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Opvarm olivenolien i en stor sautépande eller gryde.

  • 2.
    Tilsæt peberfrugt, kartofler, løg og rist i ca. 5 min.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg, hakkede tomater og hønsebouillon.

  • 4.
    Bring sautépanden/gryden i kog og læg låg på.

  • 5.
    Lad retten simre i ca. 12 min.

  • 6.
    Smag til med røget paprika, salt og frisk kværnet peber.

  • 7.
    Placer laksestykkerne på toppen af gryderetten og læg låget på igen.

  • 8.
    Lad simre i 8-10 min. til laksen er gennemstegt.

  • 9.
    Drys med friske timianblade og server med brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9477 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 32.2 %7.5 g
Kulhydrat: 22.1 %5.2 g
Fedt: 45.7 %4.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;