HjemOpskrifterSalat med agurk og Galia melon

Salat med agurk og Galia melon

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 agurk, skrællet og i skiver
  • 2 dl perlespelt
  • 1 spidskål i tynde strimler
  • 1 galiamelon i tern
  • 2 dl croutoner
  • havsalt og peber
    Hyldeblomstmarinade:
    • 1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
    • 2 spsk hvidvinseddike

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Kog perlespelten efter anvisning, lad den afkøle i sigte.

    • 2.
      Skræl agurk og skær dem i 2 cm. tykke skiver.

    • 3.
      Kom hyldeblomstsaft og eddike i en skål og mariner agurken.

    • 4.
      Kom spidskål i en skål med koldt vand så det bliver sprødt og krøller.

    • 5.
      Skræl galia og fjern kerner og skær den i tern.

    • 6.
      Bland perlespelt, afdryppet spidskål og melon sammen og anret på tallerken eller fad.

    • 7.
      Pynt med de marinerede agurker og Svansø croutoner.

    • 8.
      Krydr med salt og friskkværnet peber og fordel hyldeblomstmarinaden over salaten.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    5904 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    309 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.9 g
    Protein: 11.6 %2.1 g
    Kulhydrat: 83.7 %15.2 g
    Fedt: 4.7 %0.4 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;