HjemOpskrifterPulled duck

Pulled duck

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 and 3-4 kg
  • 2 dl tomatketchup
  • 2 spsk brun farin
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike
  • 2 tsk røget paprika
  • 1 tsk cayennepeber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Ketchup, brun farin, balsamico, røget paprika og cayennepeber røres sammen til en tyktflydende marinade og smages til.

  • 2.
    Ovnen forvarmes til 150 °C.

  • 3.
    Indmaden tages ud og anden skylles indvendigt.

  • 4.
    Skindet ridses henover hele anden, husk ikke at skære ned i kødet.

  • 5.
    Anden pensles med marinaden, lægges med brystet nedad i et ovnfast fad og sættes i en forvarmet ovn i ca. 5 timer.

  • 6.
    Anden vendes hver time, hvor den også pensles med marinaden.

  • 7.
    Efter 5 timer lægges anden med brystkødet opad og ovnen skrues op på 220 °C.

  • 8.
    Anden tages ud, når skindet er sprødt.

  • 9.
    Lad anden køle en smule af.

  • 10.
    Alt kødet trækkes af anden med to gafler og lægges på et fad og blandes med 2-3 spsk. marinade.

  • 11.
    Læg kødet i en grov burgerbolle sammen med salat og cole slaw og sevér.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19147 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
494 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 64 %18.6 g
Kulhydrat: 5.6 %1.6 g
Fedt: 30.4 %4.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;