HjemOpskrifterFiskefrikadeller med fennikelsalat

Fiskefrikadeller med fennikelsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 appelsiner eller blodappelsiner delt i filetter
  • 8 fiskefrikadeller
  • 2 fennikler skåret i tynde strimler
  • 100 g oliven
  • 1 æble skåret i både
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk friskpresset appelsinsaft
  • havsalt
  • 15 g hakket kruspersille
  • 8 skiver ristet rugbrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    pil og skær appelsinerne i små fileter.

  • 2.
    Skær ned langs siderne på appelsinen og fjern skallen og den hvide ”membran” på appelsinen.

  • 3.
    Gem 1 halv appelsin til dressing.

  • 4.
    Vend fennikel, æble appelsinfileter og oliven sammen i en skål.

  • 5.
    Varm fiskefrikadellerne i ovnen ved 200° i 10 – 15 min.

  • 6.
    Pisk olivenolie og saften fra den halve appelsin sammen med havsalt.

  • 7.
    Vend dressingen med fennikelsalaten og servér med lune fiskefrikadeller og ristet rugbrød.

  • 8.
    Drys med hakket persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11405 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
475 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.1 g
Protein: 12.2 %3.4 g
Kulhydrat: 53.2 %14.9 g
Fedt: 34.6 %4.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;